fbpx

Webrigade este un start-up format din 4 oameni care au început ceva împreună, după ce fiecare a facut altceva pe cont propriu. Cu toții am realizat că, în era digitală, este vital să avem o imagine pe Internet. Pentru noi, imaginea pe Internet are sase componente: web design, graphic design, foto-video, copywriting, SEO, si campanii de Google Adwords

Căutam clienți care sunt la fel ca noi – startup-uri, cu care să colaborăm pentru a le construi această imagine. Așadar, poti apela la Webrigade dacă ai nevoie de o întreagă campanie de branding online sau doar de părți din aceasta: un site de prezentare, un magazine online, un logo sau fotografii, videoclipuri pentru cele mai importante evenimente din viața companiei tale sau texte promoționale.

Marketingul este definit ca un ansamblu de activitati ale intreprinderii ce are ca obiect crearea si descoperirea nevoilor consumatorilor si satisfacerea acestor nevoi cu produse si servicii care prin caracteristicile, preturile si disponibilitatea lor in timp si in spatiu, pot oferi un ansamblu de avantaje ce pot asigura cumpararea lor repetata de catre consumatori si profiturile intreprinderii.

Atuul nostru

Oferim calitate și profesionalism la prețuri reale pe piața din România.

Creativitate

Creativitatea face diferența dintre un mesaj banal și unul care atrage atenția destinatarului. Fie ca este vorba despre conținutul mailing-ului, de forma plicului sau de elementele grafice ale unui flyer.

Inovație

Incorporăm progresele din știință, tehnologie sau inginerie pentru a crește eficacitatea și eficiența de marketing, pentru a obține un avantaj competitiv și creste valoarea acțiunilor.

Productivitate

Productivitatea grupului nostru depinde de cum privesc membrii acelui grup obiectivele lor în raport cu obiectivele companiei.

Design atractiv

Valențele operaționale ale designului și esteticii: cultura produsului estetic, inovaţie prin design.